TOEGANGSHEK

Tennisvereniging TV De Bongerd neemt een nieuw toegangssysteem in gebruik. De afgelopen jaren is er veel hinder geweest van bezoekers op ons park die geen lid zijn van onze club maar er wel kwamen om: rotzooi te schoppen, te tennissen zonder lidmaatschap of naar de voetbal te lopen. Vandaar dat we hebben geïnvesteerd in een nieuwe hoge toegangspoort met een elektronisch toegangssysteem.

Hoe werkt het?

Als je voor onze toegang komt, is er links een toegangsdeur die te openen is met je nieuwe pas. Hou de pas voor de sensor. De toegangspoort zal dan 10 seconden te openen zijn. Vervolgens sluit het hek zichzelf en zal weer op slot gaan. Om het park te verlaten gebruik de knop die is bevestigd aan de paal van het hekwerk bij baan 1. De toegangspoort zal weer 10 seconden te openen zijn en sluit weer vanzelf.

Toegangstijden junior leden: 7:30 uur tot 21.00 uur
Toegangstijden senior leden en ere-leden: 7.30 uur tot 02.00 uur

Competitie en toernooien
Tijdens competities en toernooien zal de elektronische toegang opengezet worden. Bezoekers kunnen op die manier zelfstandig toegang krijgen tot de Bongerd.

Verlies van de toegangspas

Hou je pas altijd bij je tennisspullen die je ook nodig hebt en wees er zuinig op. Bij verlies van de pas word je verzocht dit direct te melden via secretaris@tvdebongerd.nl. We blokkeren dan de verloren pas en maken een nieuwe pas voor je aan. De borg voor een nieuwe pas is 8 euro.

Toegang deur clubhuis vooralsnog met sleutel

De toegang tot het clubhuis en de verlichting van de banen en toiletten vindt nog steeds plaats met de sleutel van het clubhuis. We zijn aan het onderzoeken of het mogelijk is de elektronische pas ook te gaan gebruiken voor de voordeur van het clubhuis. Hiervoor moeten waarschijnlijk ingrijpende aanpassingen komen aan de voordeur. Als dit doorgaat word je daar nader over bericht.

Storing van het toegangssysteem

In geval van storing van het toegangssysteem kan het systeem tijdelijk uitgeschakeld worden door De Bongerd. Ontdek je een storing neem dan contact op met Thirza Loois (06-19425934) of Harry Rorije (06-12961413).

Met sportieve groet,

Bestuur TV de Bongerd.