Toegangspas

Hoe werkt het?

Als je voor onze toegang komt, is er links een toegangsdeur die te openen is met je nieuwe pas. Hou de pas voor de sensor. De toegangspoort zal dan 10 seconden te openen zijn. Vervolgens sluit het hek zichzelf en zal weer op slot gaan. Om het park te verlaten gebruik de knop die is bevestigd aan de paal van het hekwerk bij baan 1. De toegangspoort zal weer 10 seconden te openen zijn en sluit weer vanzelf.

Toegangstijden junior leden: 7:30 uur tot 21.00 uur
Toegangstijden senior leden en ere-leden: 7.30 uur tot 02.00 uur

Competitie en toernooien
Tijdens competities en toernooien zal de elektronische toegang opengezet worden. Bezoekers kunnen op die manier zelfstandig toegang krijgen tot de Bongerd.

Verlies van de toegangspas

Hou je pas altijd bij je tennisspullen die je ook nodig hebt en wees er zuinig op. Bij verlies van de pas word je verzocht dit direct te melden via ledenadministratie@tvdebongerd.nl. We blokkeren dan de verloren pas en maken een nieuwe pas voor je aan. De borg voor een nieuwe pas is 8 euro.

Toegang deur clubhuis

De toegang tot het clubhuis en de verlichting van de banen en toiletten vindt ook plaats met de elektronische pas. Graag de voordeur NIET meer met de sleutel op slot draaien, maar trek de deur in het magnetische slot svp.

Storing ?

Ontdek je een storing neem dan contact op met Thirza Loois (06-19425934) of Harry Rorije (06-12961413).

Met sportieve groet,

Bestuur TV de Bongerd.