Aanschaf AED en oproep aan leden

Recent hebben we zo’n apparaat, waarmee je hartritmestoornissen (al of niet na een hartstilstand) kunt verhelpen, aangeschaft. Dit is het tweede apparaat in dit deel van Beusichem, want ook de buren de Fysiotherapiepraktijk hebben er een, maar die hebben toch veelal andere openingstijden dan wij. Binnenkort zal deze AED aan de buitenmuur van het clubhuis worden opgehangen in een daarvoor bestemde kast. Met blijdschap kunnen we melden dat we een daarvoor speciale buitenkast via de Hartstichting zonder kosten hebben kunnen bemachtigen.

Oproep aan de leden

We willen ook  graag een lijst ophangen met de namen en telefoonnummers van de leden die een BHV-diploma hebben en op de hoogte zijn van het gebruik van dit apparaat.

Dus ben je BHV-er of medisch-beroepsbeoefenaar en ben je ermee akkoord om zo nodig opgeroepen te kunnen worden? Meld je dan alsjeblieft aan op secretaris@tvdebongerd.nl. Je wordt dan op de lijst opgenomen.

Ook willen we op deze manier te weten komen of er mensen zijn die willen weten hoe zo’n apparaat werkt en hoe eenvoudig het is dat te bedienen. Als er voldoende belangstelling voor is, dan gaan we trachten om voorlichting  te geven door het organiseren van een kennismakingsbijeenkomst met één of meerdere geschoolde leden van onze vereniging of andere deskundigen.

Dus wil je meer weten over gebruik en toepassing van de AED? Meld je dan ook aan op secretaris@tvdebongerd.nl.