Bardienstplanner seizoen 2020 is geopend

Beste leden,

Met het mini & maxi toernooi op zondag 22 maart wordt het tennisseizoen 2020 geopend.

De bardienstplanner staat nu open om je in te schrijven voor een bardienst. Mogen wij jullie via deze mail verzoeken je diensten in te plannen? Plan je zelf niet in, dan worden de diensten in de loop van het seizoen voor je ingepland.

Download de KNLTB ClubApp of ga naar de website mijn.knltb.club, zoek de club debongerd, log in met je lidmaatschapsnummer (klik op: wachtwoord vergeten) en plan zelf je gewenste diensten in. Lukt dit u niet, raadpleeg de handleiding.

De diensten zstaan open voor zover nu bekend! Hier komt nog verandering in zodra de thuisspeeldagen van de competities bekend zijn. Het kan dus helaas voorkomen dat je ingeplande dienst komt te vervallen en je nogmaals een bardienst moet inplannen. Hier krijg je dan zo spoedig mogelijk bericht van.

Volgens de reglementen van de Bongerd draait ieder lid tussen de 18 en 70 jaar 2 bardiensten per tennisseizoen. De mogelijkheid bestaat om een bardienst af te kopen voor €25,-. Raadpleeg hiervoor onze site voor de lijst met vervangers die voor 25 euro de dienst van je overnemen. Je blijft wel zelf verantwoordelijk om deze mensen zelf te benaderen en het af te regelen. Kom je niet naar een bardienst en heb je de dienst niet afgekocht, dan riskeer je een boete van €50,-. Naast dat het niet sociaal is naar andere leden; zij kunnen geen gebruik maken van de kantine zonder bardienst.

OPROEP: Ken je nog mensen die graag een bardienst draaien tegen betaling van €25,- dan horen wij dat graag!

Heb je vragen wat van je verwacht wordt tijdens de bardienst, breng dan een bezoek aan onze website. Je vindt daar instructiefilmpjes over het gebruik van het kassasysteem, het Nespresso apparaat, het IVA-certificaat, afkopen bardienst, het sleuteladres en ander nieuws! Uiteraard kan je ook altijd even contact opnemen met een van de leden van de barcommissie

Heb je nog geen IVA-certificaat, dan ben je voor aanvang bardienst verplicht deze te halen. De vereniging wordt hier door de gemeente op gecontroleerd met hoge boetes tot gevolg! Deze boete, welke op kan lopen tot €3.600,- of zelfs sluiting van de kantine tot gevolg, is voor je eigen rekening, dus loop dat risico niet en zorg dat je het IVA-certificaat hebt voordat je bardienst hebt. Het kost slechts een kwartiertje van je tijd!

Kijk op: http://www.tvdebongerd.nl/bardienst/instructie-verantwoord-alcohol-schenken/

Heb je tips, aanbevelingen of opbouwende kritiek laat het ons weten, wij staan open voor je suggesties. Het is tenslotte jouw vereniging en samen maken wij het tot de gezelligste vereniging van Beusichem!

Wij wensen u een gezellig en sportief tennisseizoen!

De barcommissie