Het terras is geopend (en de bardienstplanner dus ook)

Op zondag 30 mei 14.00 uur gaan we dan eindelijk van start met een Open mix-racket middag en openen we voor de spelers ons terras met een hapje en drankje tot 20.00 uur! Publiek is helaas wegens de maatregelen nog niet toegestaan, maar als speler ben je van harte welkom op ons terras.

Schrijf de zondagmiddag racketmiddag voor de komende weken in je agenda, we hopen jullie allen weer te zien! Vooraf inschrijven voor de middag is niet noodzakelijk; een racket wel! Op de racketavond verzoeken wij je wel om in te schrijven op de lijst ivm het bron- en contactonderzoek van de GGD.

Op zaterdag 5 juni organiseren “De Beusichemse vaders’ een clinic en de finales van de clubkampioenschappen jeugd staan (hopelijk dan wel met publiek) gepland op zaterdag 26 juni!  Als publiek weer is toegestaan, zullen we jullie berichten.

Op de KNLTB-app kun je nu inschrijven voor een bardienst tijdens één van deze evenementen!  Om niet achter de feiten aan te lopen zodra er nog meer versoepelingen komen, meer speeldata bekend zijn en er geen bardienstbezetting is, zouden wij het énorm op prijs stellen als jullie nu ook inschrijven voor de overige openstaande diensten. De planning die nu op de site staat is nog niet definitief;. Het schema wordt hopelijk verder aangevuld want dat betekent dat we ‘nog meer mogen’ en maatregelen verder versoepelt worden. Nu het terras door de week openen tot 20.00 uur heeft niet zoveel zin. Houd er wel rekening mee dat diensten in de loop van het seizoen gewijzigd of geannuleerd kunnen worden, hierover ontvang je dan tijdig bericht.  

Vanzelfsprekend maakt de barcommissie het weer mogelijk dat het draaien van een bardienst volledig Corona veilig kan. De spelregels op de Bongerd zijn volgens de bestaande corona regels:  

·        De kantine is gesloten,

·        Je mag alleen binnen op gepaste afstand bestellen; betaling kan alléén per pin.

·        Je drankje & hapje nuttigen mag alleen op het terras

·        Er zijn geen toeschouwers, alleen spelers

·        Max 2 personen aan een tafel of meer uit één huishouden

·        Maximaal 50 mensen  

Nieuwe leden ontvangen binnenkort een uitnodiging voor uitleg over de bardienst; ieder lid van 18 jaar of ouder draait minimaal 2 bardiensten per seizoen.  Op de avond krijg je uitleg over het IVA certificaat dat verplicht is te behalen voor iedere bardienst, het kassasysteem, het koffiezetapparaat en wat een bardienst draaien eigenlijk inhoudt. Daarbij is het een leuk moment om andere leden te leren kennen. De Zomerchallenge leden zijn van harte welkom om ook een bardienst te draaien, maar hebben nog geen bardienstverplichting. 

Voor vragen kan je altijd op de site kijken of contact opnemen met de barcommissie. Wij hebben er weer heel veel zin in en we hopen jullie allen snel te zien op De Bongerd!