Laddercompetitie voor De Bongerd leden vanaf 18 jaar (enkel en dubbel mogelijk!)

Wil jij (vriendschappelijke) wedstrijden spelen? Doe dan mee met de ladder van De Bongerd. Alle leden vanaf 18 jaar kunnen meedoen, ongeacht je speelsterkte. Speeldata zijn flexibel, je speelt wanneer het jou uitkomt! Door wedstrijden te winnen of verliezen klim of daal je op de ladder. Juist nu de KNLTB competities niet doorgaan, lijkt ons de interne ladder een goed alternatief.  

Hoe werkt het?

In de KNLTB ClubApp staat de optie “Laddercompetitie”. Onder “Beschikbaar” staan de ladders waarvoor jij je kan inschrijven. Er is een dubbel ladder en een enkel ladder waarvoor je je kan inschrijven. Klik op de betreffende ladder en daarna op inschrijven. Daarna kun je iemand uitdagen die dicht bij jou op de ladder staat. Dit uitdagen gebeurt ook via de ClubApp waarbij je samen met je tegenstander(s) tot een datum en tijdstip komt. Na de wedstrijd wordt de uitslag ingevoerd via de ClubApp en dient de andere partij dit te bevestigen. Na een aantal wedstrijden vormt zich een ladder en tref je spelers van je eigen niveau met als uitdaging om juist die boven jou/jullie te verslaan en zo te klimmen. Als jij en je tegenstander(s) een geschikte datum en tijd hebben gevonden, dient nog wel door jullie zelf een baan te worden afgehangen.

Je kunt je vanaf nu inschrijven via de ClubApp. Vanaf 15 mei kun je andere spelers uitdagen. Inschrijven blijft ook daarna mogelijk.   

De bronafbeelding bekijken

De ladder kan een succes worden bij voldoende deelname. We hopen van harte op veel inschrijvingen. De ClubApp spreekt behoorlijk voor zich. Mocht je vragen hebben over de ladder of kom je ergens niet uit, neem dan contact op met de TC.