NEDERLAND IN LOCKDOWN: TENNIS EN PADEL MAG NOG MET 2 PERSONEN BUITEN

Het kabinet heeft strenge maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames stijgt weer, de druk op de zorg neemt toe. Om het aantal contacten zoveel mogelijk te beperken en de verspreiding van het virus een halt toe te roepen gaat Nederland weer in een lockdown. Het zijn harde maatregelen, die de samenleving en ook de sport hard raken. Maar het is nodig, want veiligheid en gezondheid staan voorop en alleen samen krijgen we het virus onder controle.

De maatregelen gelden van dinsdag 15 december t/m 19 januari. Op 12 januari komt het kabinet met informatie over de periode na 19 januari.

Wat betekent dit voor tennis en padel?

  • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen tennis en padel spelen met 2 personen, alleen buiten. Alleen enkelspel dus. Een baan reserveren via het afhangbord in de clubapp is nog steeds verplicht.
  • Kantine, het terras, kleedkamers en douches blijven gesloten.
  • Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in groepsverband, alleen wel buiten, niet meer in de hal.
  • Tennis- en padel in een binnen accommodatie is niet toegestaan

We zullen proberen morgen zo snel mogelijk duidelijk te krijgen welke consequenties dit verder op de  lessen voor volwassen heeft, en op middellange termijn toernooien en competities.Uiteraard zullen we u hierover berichten via de mail, clubappe en werken we de corona pagina op de website bij bij meer nieuws.

Kijk hier voor uitgebreide informatie over de lockdown. De specifieke maatregelen in de sport zijn hier te vinden.

Fijne feestdagen en blijf gezond!

Bestuur TV De Bongerd