Rabo ClubSupport

Ook dit jaar doen we weer meer met de sponsoractie van de Rabobank. Voorheen heette dat Aandeel in de betuwe, nu omgedoopt tot Rabo ClubSupport.
Als lid van de Rabobank bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Enkel leden van de Rabobank kunnen stemmen. Kortom: jouw stem is geld waard. TV De Bongerd hoopt met het sponsorgeld om het verzakte miniorenveld aan te pakken en de club verder te verduurzamen met zonnepanelen.

Hoe kan je stemmen
Door in te loggen in de bankier app of op de Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.
Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de app of als je ingelogd bent op de website van Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig. Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober 2020. Op 9 november worden de uitslagen bekend gemaakt.
Je stemt op minimaal 3 goede doelen en je hebt 5 stemmen om te verdelen over deze goede doelen en een maximum van 2 stemmen per goed doel. Uiteraard hopen wij dat wij 2 van jullie stemmen mogen ontvangen.