Vanaf 3 juli iedere vrijdagavond racketavond TV De Bongerd

Wij hebben afgelopen week het bericht gekregen van de gemeente Buren dat ons terras en onze kantine vanaf 1 Juli weer mag worden geopend. Onze BC heeft er veel tijd en energie in gestoken om onze kantine en terassen coronaproof te maken. Aangezien het nog niet is toegestaan om toernooien te organiseren, en ook de competities voorlopig geen doorgang vinden, leek het ons een goed idee om vanaf vrijdag 3 Juli weer iedere vrijdagavond vanaf 19.00 uur een racketavond te organiseren.

Wanneer: Vanaf 3 Juli iedere vrijdagavond

Wat: Racketavond

Voor wie: alle senior en young adult leden van TV de Bongerd (ook voor de deelnemers van de Zomer challenge)

Tijdstip: Aanvang 19.00 uur. Mocht je dit qua tijd niet redden, kun je altijd op een later tijdstip op de avond indraaien.

Op de racketavond speel je in principe dubbelspel, maar als het zo uitkomt (qua banen en aantal deelnemers) is er ook enkelspel mogelijk. Per avond speel je meerdere partijtjes. Het gemiddelde tennisniveau op de racketavond is rond de 7/8.  Maar ook beginnende tennissers en nieuwe leden zijn van harte uitgenodigd. Tennisspelers met een wat hogere ranking passen zich aan en spelen “iets rustiger” om een leuke avond te hebben. Schroom niet om te komen, ook al speel je nog niet zo lang.

Normaliter is er weinig animo op in de schoolvakanties op vrijdagavond te tennissen, maar dit jaar blijven veel mensen thuis. Derhalve gaat de racketavond in de schoolvakantie gewoon door, eventueel wel zonder de aanwezigheid van een TC lid. In juli zal de TC iedere  vrijdagavond 4 banen afhangen voor de racketavond.

Dus kom allemaal vrijdag 3 Juli vanaf 19.00 uur gezellig een bal slaan en een drankje doen op onze coronaproof terrassen. Deze gezelligheid, maar ook de inkomsten kunnen we na deze vervelende periode weer goed gebruiken.