Bardienst

De Corona richtlijnen zijn ook na te lezen op de Corona-pagina van deze website.

Elk senior lid van TV de Bongerd tussen de 18 en de 70 jaar is verplicht per seizoen minimaal 2 bardiensten te draaien tenzij je op een andere manier de vereniging ondersteunt. Dat kan door zitting te nemen in het bestuur, een commissiefunctie of je op een andere manier in te zetten voor de vereniging. Een vereniging is afhankelijk van vrijwilligers en daarom zijn wij blij met je inzet.

Jaarlijks wordt de gelegenheid geboden om zelf de data te kiezen waarop jij de bardiensten wilt invullen. Kies je geen datums dan wordt je ingepland door de bardienstplanner. Ben je uiteindelijk toch verhinderd op de door/voor jou gekozen datum dan kan je een vervanger regelen of de bardienst afkopen.  Regel je niets dan brengen wij € 50,– in rekening vanwege verzuim invullen bardienst.

Als je een bardienst draait ben je verantwoordelijk voor de bar. Het is dus uitdrukkelijk niet de bedoeling dat je dan gaat tennissen en dat er sprake is van self-service in de bar. Tijdens een controle moet er te allen tijde een aanspreekpunt en eindverantwoordelijke aanwezig zijn in de kantine

Je kan zelf je bardiensten inplannen via de clubapp.