Tennissen bij de Bongerd (jeugd)

Leuk dat je geïnteresseerd bent in tennissen bij tennisvereniging de Bongerd! De Bongerd is de laatste jaren is uitgegroeid tot een redelijk grote sportvereniging in Beusichem, maar bestaat nog niet zo erg lang. In 1972 zijn we van start gegaan, en heeft de vereniging zich verder ontwikkeld tot een gezellige vereniging voor iedereen uit de regio. Wij spelen op ‘Smash Court’ ondergrond op al onze banen. Dit is een soort moderne versie van gravel, en heeft als grote voordeel dat er het gehele jaar door getennist kan worden. In totaal hebben wij 5 banen (met verlichting). Naast het vrij spelen, is het ook mogelijk training te nemen bij één van onze trainers. Hier moet je je wel apart voor opgeven. Ook is het mogelijk wat vaker wedstrijdjes te spelen tijdens de toernooien die we jaarlijks organiseren. Wanneer je de smaak echt te pakken hebt, kun je ook competitie gaan spelen. Wij wensen je veel tennisplezier toe.   

Waar dien je rekening mee te houden als je gaat tennissen

Als je van plan bent om te gaan tennissen op 1 van onze banen, zorg dan voor de volgende dingen:

  • Als je op de fiets naar onze banen komt, dan graag de fiets stallen in de daarvoor bestemde fietsenrekken.
  • Op de banen is het verplicht om geschikte (tennis)schoenen te dragen.
  • Als je klaar bent met het tennissen, zal de baan geveegd moeten worden met de bezem/veger die je kunt vinden aan de zijkant van de banen (meestal hangen deze via een haak aan het hek). Als je niet precies weet hoe er geveegd moet worden, dan kun je dit altijd even vragen aan andere leden die aanwezig zijn. Na het vegen zal deze weer worden teruggelegd op de plek waar deze vandaan kwam.
  • Indien je afval hebt in de vorm van flesjes, blikjes, papiertjes etc, dan graag deze meenemen van de baan, en deze in een afvalbak weggooien.
  • Vanzelfsprekend gaan we er vanuit dat iedereen zich netjes gedraagt zodat we allemaal kunnen genieten van onze tennissport.
  • Als je naar de baan loopt kies je de route die het minst storend is voor de andere banen. Dus kijk goed welk toegangshek je gebruikt bij het betreden van de baan!  

Waar dienen de ouders rekening mee te houden:

  • Aangezien onze vereniging helemaal draait op vrijwilligers vragen wij u, als ouder van een jeugdlid, om af en toe te assisteren tijdens de tenniscompetitie en andere activiteiten die door ons worden georganiseerd. 
  • Als ouder van een jeugdlid is men niet verplicht om bardienst te draaien.
  • In ons gezellige clubhuis kunnen de consumpties alleen afgerekend worden d.m.v. een pinpas. Voor leden is het mogelijk om hun KNLTB clubkaart op te waarderen met een zelf te bepalen bedrag. Hiermee kan men dan alleen bij de onze vereniging betalen.  

Tennispark De Bongerd

De Wielstraat

22 4112 JT Beusichem

0345-501867 (Clubhuis) 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 22248231

Clubhuis

De Wielstraat 24
4112 JT Beusichem

KVK-nummer

40156074