Toegangspas

Als je voor onze hek staat, is er links een toegangsdeur die te openen is met je nieuwe pas. Hou de pas voor de sensor. De toegangspoort zal dan 10 seconden te openen zijn. Vervolgens sluit het hek zichzelf en zal weer op slot gaan. Om het park te verlaten gebruik de knop die is bevestigd aan de paal van het hekwerk bij baan 1. De toegangspoort zal weer 10 seconden te openen zijn en sluit weer vanzelf.

Toegangstijden junior leden: 7:30 uur tot 21.00 uur
Toegangstijden senior leden en ere-leden: 7.30 uur tot 02.00 uur

Competitie en toernooien

Tijdens competities en toernooien zal de elektronische toegang opengezet worden. Bezoekers kunnen op die manier zelfstandig toegang krijgen tot de Bongerd.

Verlies van de toegangspas

Hou je pas altijd bij je tennisspullen die je ook nodig hebt en wees er zuinig op. Bij verlies van de pas word je verzocht dit direct te melden via ledenadministratie@tvdebongerd.nl. We blokkeren dan de verloren pas en maken een nieuwe pas voor je aan. De borg voor een nieuwe pas is 8 euro.

Toegang deur clubhuis ook met de toegangspas

De toegang tot het clubhuis en de verlichting van de banen en toiletten vindt ook plaats met de elektronische pas. Graag de voordeur NIET meer met de sleutel op slot draaien, maar trek de deur in het magnetische slot svp.

Storing van het toegangssysteem

In geval van storing van het toegangssysteem kan het systeem tijdelijk uitgeschakeld worden door De Bongerd. Ontdek je een storing neem dan contact op met Harry Rorije (06-12961413) of mail naar [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 506 420

Clubhuis

De Wielstraat 24
4112 JT Beusichem

KVK-nummer

40156074